perjantai 23. huhtikuuta 2010

Winter is here again!


Reilun päivän tauko sitten venyi... kolmen ja puolen päivän mittaiseksi... Sorry... Kiireitä on riittänyt sekä kotona, että koulussa, joista jälkimmäisen kanssa eniten - väittelypuheita, äidinkielen koe (josta tuloksena 9+) yms...
Maanantaina olisi sitten luvassa englannin sanakoe ja terveystiedon koe... I don't like!! Tiistaina ranskan sanakoe ja keskiviikkona englannin koe...

Nyt täällä sataa taas lunta, maa on jo valkoisena. Taisi takatalvi yllättää... Sinäänsä pidän talvesta, mutta eikö tämä voisi jo loppua!

Tänään sain arvion villasukista, jotka tein koulussa ja jotka valmistuivat viime viikolla. :) Kymppihän se sieltä tuli. :) I'm happy now! Loppu kevään teen omia töitäni (=kotoa tuotuja töitä, milloin mitäkin), koska en mitään ihmeellistä kahdeksassa tunnissa koulussa loihdi... Kun helatorstain viikonloppu sotkee vähän aikataulua ja myös viimeinen perjantai on paljon mahdollista, etten ole tunnilla, koska samana päivänä on kevätkonsertti ja yleensä harjoitukset alkavat klo 8... Mutta se kuva niistä sukista:


Tänään käsityötunnilla tein äidille villasukkia Nalle Mustikkaretkestä (vai onko sen langan nimi tuo, en ole varma, joku mustikka)..

Kate lähti tänään Iisalmeen, joten kotona on jälleen hieman hiljaisempaa... :( Saa nähdä, miten menee kesäkuussa ne kolme viikkoa, kun EuroTour on menossa - kolme viikkoa kestää... Ne viikot menisi nopeammin, jos pääsisin kesätöihin, mikä on vielä mahdollista, kuulemma tässä parin viikon sisällä kutsuvat haastatteluun. :)

Tässä kaksi päivän asua kuluneelta viikolta:
   
        

Ylhäältä alas: torstain asu, saman päivän kampaus ja osittainen sivuprofiili, perjantain asu

Tiistain asua en viitsinyt laittaa, koska se oli sama kuin maanantain ja keskiviikon asu oli sama kuin kaksi edeltävää, mutta vain mustilla college-housuilla...

Torstain asuun kuului:
-Farkut - Mick's Oulu
-Villatakki - H&M
-Sonata Arctica Unia-girlie - huuto.net
-Sukat - Jar-X
-Huivi - Prisma

Tämän päivän asuun kuului:
-Farkut - Mick's Oulu
-Bolero - Ruotista isotädiltä <3
-Sonata Arctica Unia-girlie - huuto.net
-Sukat - Jar-X

Naamakuviakin ajattelin tänään laittaa, pääsette ihailemaan meikäläisen ihanaa pärstää! :P




 



Eli yllä on kahden päivän "meikkikuvat". Tämän päivän kuva vaan ei kerro koko totuutta, sillä se on otettu koulun jälkeen, ja silmämeikki oli aamulla paljon tummempi... No, ei voi mitään! Silmämeikki oli lähelle eilistä, mutta vieläkin tummempi..

Mutta ei minulla nyt muuta, huomenna toivottavasti eksyisin Kuopioon... :)

-Heidi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti