perjantai 10. tammikuuta 2014

Bloggaajan vapaapäivät

Viime kerrasta on liian kauan.

Oon ottanut viime aikoina ihan tietoista etäisyyttä blogiin, oon kaivannut omaa aikaa, sitä ettei tarvitse tehdä mitään, ei ole velvollisuuksia.

Nyt on pikku hiljaa aikaa palailla.
Joulu ja loma oli ja meni.

Jouluna meille tuli mummi ja vaari - oli mukavaa.
Loman kulutin vain olemalla - halusin levätä kunnolla, oppia vain olemaan ilman että koko ajan pitäisi tehdä jotain. Onnistuin. Katsoin paljon tv-sarjoja, lenkkeilin - rentouduin.
Kouluun piti palata pariksi päiväksi - ihan vain toteamaan, että aikaisen herätykset ei oo mua varten ja saamaan hirveä pino tehtäviä, koska tuleva sairasloma.
Nyt sitä ollaan siis sairaslomalla. Keskiviikkona multa poistettiin toinen viisaudenhammas KYSissä ja tällä hetkellä täällä ruudun toisella puolella on tyyppi, joka syö lääkkeitä enemmän kuin koskaan ennen ja jolla on toisella puolella moninkertaiseksi turvonnut (ja kipeä) poski. Mun unirytmi on kadoksissa, oon nukkunut viimeisen vuorokauden aikana n. 20h ja nyt ei sitten nukuta, kun pitäisi.. :D Nukkuminen on toisaalta ihan jees, kun ei oikeen muuta pysty tekemään: syöminen ei onnistu ja välillä koskee niin, että taju meinaa lähteä. Et kivat mulle :)

Muutama postaus "vapaiden" ajalta on tulossa, kunhan tämä bloggaaja tokenee hieman. ;)

Mutta, ei voi muuta sanoa kuin:

It's good to be back!

3 kommenttia:

  1. Hope you had a great holiday vacation. By the way, I love your eyeglasses. It frames your face nicely.

    ~ Evelyn of http://RagsExchange.com AND http://StyleActuallyBlog.com

    VastaaPoista
  2. Commendable photography blogs indeed. Love them all.

    VastaaPoista