lauantai 21. syyskuuta 2013

Hei hei, mitä kuuluu?

Hyvää, kiitos kysymästä.

Kirjoitukset on tältä syksyltä ohi, koeviikko alkaa tiistaina ja mulla on ens viikolla kaks päivää vapaata  Ens jakso on (toivottavasti) helppo ja syksy tulee. Niin, ja lomaan on enää muutama viikko! Treeni kulkee, kunhan aikaa löytyy ja mun englantilakko loppu. Elämä hymyilee siis.
Kirjoitukset meni varmaan ihan jees. Kirjoitin siis keskipitkän ruotsin. Kuuntelu meni täydellisesti (90/90) ja kirjallinen jotenkin - ihan hyvin varmaan :) Ei ollu mikään hirveen helppo kirjallinen, mutta mitä kävin kattoo vastauksia netistä, niin ihan jees vissiin.

Mä oon huomannut, että mä oon kasvanut henkisesti paljonkin viime aikoina. Yleensä mä oon ollut sellainen ihan hirvee stressikimppu, mutta nytkin mä en jaksanut kunnolla stressata mitään. Mikä on kyllä ihan hyvä. Pieni jännistys on hyvästä, mutta stressin aiheuttama unettomuus (mitä oli paljon varsinkin parina viime vuonna) ei oo kiva. Nauroinkin tässä yhtenä iltana, että nykyään mä stressaan vaan sitä, että mä en pääsy syystä tai toisesta treenaamaan :D Hahah.

Tälläkään hetkellä mä en jaksa stressata ens tiistain ruotsin suullista koetta ja seuraavalla viikolla olevaa kolmea koetta. Ehdin mä myöhemminkin.
Blogitauon aikana on tapahtunut vaikka mitä. Oon nähnyt tuttuja , treenannut, harrastanut kotimaamatkailua, ajellut autolla :D , ostanut muutaman ihanuuden, pukeutunut ihaniin asuihin, nähnyt toinen toistaan hauskempia leffoja yms. Valikoimasta parhaita asuja ja ostoksia on tulossa postaukset myöhemmin.

Eilen kirjotusten jälkeen (oli muuten aika puuduttavaa istua se 6 tuntia siellä...) lähdettiin äidin kanssa tuulettumaan Kuopioon. Käytiin shoppailemassa, syömässä hyvin ja leffassa katsomassa We're the Millers. Oli hauskaa :)

Mutta siis, elossa olen ja yritän pikku hiljaa palailla tännekin!

P.s. Kyselyn mukaan ootte sitä mieltä, että kuukauden lempparit-postaukset ovat tervetulleita. Kiva kuulla! Saatte ehdotella kivoja genrejä kuukauden lemppareihin. Kommenttiboksiin siis ;)

2 kommenttia:

  1. oi että, oispa itelläki ollu aikaa tehä kaikkee tollasta kivaa tässä jaksossa, mulla tää ykkösjakso on ollu niin hirvee et hyvä ku on välillä ehtiny hengähtää.. :D eikä ees helpota ens jaksossa!

    VastaaPoista