sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet...?

Meillä uusi vuosi vietettiin tuttuun tapaan kotona dippaillen. Kaksi leffaa joululahjoiksi tulleista valkattiin ja soittimeen päätyivät Rare Exports ja The Town.


Rare Exports:ta sanotaan näin "Mustan huumorin sävyttämä jännitysfantasia alkaa kun kansainvälinen tutkimusryhmä aloittaa kaivaukset Korvatunturilla ja löytää 486 metrin syvyydestä, jäihin ja sahanpuruihin säilöttynä joulun tarkimmin varjellun salaisuuden. Tutkimusryhmä kaivaa löydöksensä esiin ja käynnistää tietämättään tapahtumasarjan, jonka jälkeen joulu ei ole enää koskaan ennallaan."

Elokuvan traileri:Omasta mielestäni leffa oli liian "kauhu", ainakin minulle, joka ei tykkää hirveämmin kauhuleffoista. Silti ihan katsottava ja ok suomalaiseksi leffaksi. Vois katsoa toistekin.


The Town:sta kerrotaan: "Bostonissa tapahtuu vuosittain yli 300 pankkiryöstöä. Suurin osa kaupungin ammattirikollisista asuu kahden ja puolen neliökilometrin kokoisella asuinalueella nimeltä Charlestown. Yksi heistä on Doug MacCray (Ben Affleck), eikä häntä ole veistetty samasta puusta kuin muut alamaailman kasvatit. Heistä poiketen Dougilla oli mahdollisuutensa menestyä ja olla seuraamatta isänsä jalanjälkiä. MacCray suunnittelee rikolliselämän taakse jättämistä pakoillessaan häntä takaa-ajavaa FBI-agenttia. Ben Affleck on ohjannut ja osittain käsikirjoittanut tämän kiitetyn, räjähtävää jännitystä tihkuvan trillerin, joka kuvaa Bostonin alamaailmaa. Elokuvan muita vakuuttavia tähtiä ovat Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Titus Welliver, Pete Postlethwaite ja Chris Cooper. The Town on draama-trilleri varkaista ja poliiseista, ystävyydestä ja petoksesta, toivosta ja rakkaudesta sekä paosta sellaisesta menneisyydestä, jolla ei ole tulevaisuutta."


Elokuvan traileri:Omasta mielestä leffa parani loppua kohti ja oli siten ihan hyvä ja täytti mun odotukset. Tykkäsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti