maanantai 10. syyskuuta 2012

We were like love undone

Tämän harmaan maanantain asuksi valitsin yksinkertaista, mukavaa vaatetta. Päivän sana oli ehdottomasti kevyt kerrospukeutuminen. Jossain vaiheessa päivää tosin ajattelin, että ei siitä lämpimämmästäkään vaatteesta olisi ollut haittaa.. :D
farkut, toppi ja hihaton kauluspaita GinaTricot / neule DIY / panta Claire's
kello JetSet / sormus Kalevala
nominationit
nilkkurit Prisma

Mun maanantai on mennyt ihan hyvin - kerrankin sain hyppytunnin käytettyä hyödylliseen toimintaan. Tein nimittäin saksan tehtäviä! Nyt menenkin jatkamaan niitä ja äiti ruinaa tuolla kops kops-keksejä, joten varmaan niitä olisi vielä tänään tehtävä. :D

Mites teidän maanantai on mennyt?

P.s. Täältä voit kurkata, kuinka käytin päivän asussani olevaa yläosaa juhlavammassa yhteydessä..

7 kommenttia:

  1. kivan näköiset nilkkurit! paljonko maksoi ja onko kestävät? itelläni tosi huonoja kokemuksia citymarketin kengistä, että jos prismassa ois vähän laadukkaampia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään! Normaalihinta oli jotain 30€, mutta silloin kun ostin, oli -15%. Lastenpuolelta ostin, kun mulla on aika kapea jalka. Prisman kengät on yleensä laadultaan ihan hyviä ja nämäkin vaikuttaa ihan hyvälaatuisilta. Tänään oli ensimmäistä kertaa jalassa. :)

      Poista
    2. voi että, haluisin itekin tollaset! oon ettiny jo pitkään, mutta en oo löytäny mistään.. onko siitä kauan kun ostit nuo, voiskohan niitä vielä olla myynnissä?

      Poista
    3. Ostin nuo elokuun alussa :) uskon siis, että niitä vielä saa.

      Poista
    4. okei! :) pitääkin käydä tsekkaamassa josko niitä vielä löytyis :)

      Poista
  2. tykkään tuosta sun kellosta :)

    VastaaPoista